Ingezonden persbericht

Food Meets Fashion

Mode en Horeca komen samen

WEERT, 20040308 -- Op zondag 4 april 2004 zal er in de stad Weert een nieuw evenement gaan plaatsvinden, Food Meets Fashion. Dit is een evenement waarbij horeca en mode samen worden gebracht. Tijdens dit evenement zullen zo'n 10 horecaondernemers en 10 modezaken zichzelf presenteren doormiddel van stands en modeshows. De bezoekers kunnen genieten van diverse internationale hapjes en drankjes die te verkrijgen zijn. Een deel van de opbrengst zal naar een goed doel gaan, de Ronald Macdonald Kindervallei in Valkenburg a/d Geul.


Tijdens een hapje en een drankje kunnen de bezoekers kijken naar zo'n 20 modellen die tijdens deze non-stop fashionshow over de maarliefst 30 meter lange catwalk paraderen. Tijdens de show zal een DJ de muziek verzorgen en zullen er ook muziek- en dans optredens te zien zijn.

Food Meets Fashion is een idee van Centrum Weert Promotion. Centrum Weert Promotie wil met dit nieuwe evenement de bezoekers kennis laten maken met de nieuwe zomercollectie en de nieuwe trends in de horeca branche.

Food Meets Fashion is te beleven op zondag 04-04-2004 van 13.00 tot 21.00 uur op de Nieuwe Markt te Weert. Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze internetsite www.centrumweertpromotion.nl




Ingezonden persbericht