Ingezonden persbericht


28 januari 2003

Geachte Redactie,

Heliview presenteert "Utility Based en Grid Computing 2004"

Op 9 maart 2004 brengt Heliview in de Meervaart te Amsterdam onderzoekers, ontwerpers, verkopers en eindgebruikers samen, om ideeën uit te wisselen en succesverhalen over Utility Based en Grid Computing te delen. Op deze dag is er een informatiemarkt waar aanbieders van deze ICT systemen aanwezig zijn om alle vragen van deelnemers te beantwoorden.

Utility based en grid computing zijn ICT-systemen die over de grenzen van het eigen netwerk heen denken. Met dit systeem kunnen gebruikers overal, waar dan ook ter wereld informatie en capaciteit halen. Dit is ongeacht welke systemen de bronnen hanteren. Men hoeft niet langer de capaciteit zelf in huis te hebben, maar die wordt "geleend" op afroep.

Dit congres leert deelnemers hoe zij het beste uit "het Grid" kunt halen. Experts geven in één dag inzicht in:
· Wat is "het Grid" en wat is utility based computing?
· Welke stappen zijn nodig om maximaal rendement te halen uit het gebruik van Grid Technologie?
· Wat zijn de voordelen en mogelijkheden voor de organisatie?
· "Lessons Learned": aansprekende praktijkvoorbeelden en best practices

Met onder andere een boeiende presentatie van Ad Emmen, chief editor van "Enter the Grid" over: wat is Grid en wat is Utility based computing, de meest voorkomende misverstanden en toepassingsgebieden!

Dit congres vindt plaats onder deskundig dagvoorzitterschap van Foppe Vogd!

Het congres richt zich met name op algemeen managers, CIO's, financieel directeuren, productiemanagers, managers informatievoorziening, e business managers, IT managers, managers infrastructuur, ICT architecten, hoofden automatisering / IT, systeembeheerders, IT ontwikkelaars en beheerders, systeemanalisten en ontwikkelaars

Dit congres wordt mede mogelijk gemaakt door Engage Technology en Fujitsu Siemens Computers.

Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op de website: www.heliview.nl/conferences.