Gemeente Woerden

Verkeersmaatregelen bouwproject Hoochwoert

Inspraakavond 9 maart a.s.
De voorbereidingen voor het bouwproject Hoochwoert (omgeving Kerkplein/Nieuwe Markt) zijn in volle gang. De planning is dat ontwikkelaar AM Vastgoed voor de zomer start met de bouw. In de aanloop naar de bouw liggen een aantal taken op het terrein van de gemeente. Zo is de gemeente verantwoordelijk voor het bouwrijp opleveren van de grond en voor de voorbereiding van de noodzakelijke verkeersmaatregelen tijdens de uitvoering van het bouwproject Hoochwoert. Het college heeft nu ingestemd met een voorlopig pakket van verkeersmaatregelen die nodig zullen zijn tijdens de uitvoering van bouwproject Hoochwoert. Deze verkeersmaatregelen bestaan onder meer uit gedeeltelijke wegafsluitingen en het opheffen van parkeergelegenheid. Voordat het college een definitief besluit neemt over het pakket verkeersmaatregelen, wordt eerst de openbare voorbereidingsprocedure gevolgd (zie voor de officiële aankondiging onder burgemeester en wethouders maken bekend). Dit houdt in dat u in de gelegenheid gesteld wordt om uw mening over het pakket verkeersmaatregelen te geven.

Voorstel ter inzage
Het advies over de te nemen verkeersmaatregelen, het conceptverkeersbesluit en de bijbehorende overzichtstekening liggen vanaf 27 februari tot en met 25 maart 2004 ter inzage in zowel het Infocentrum Binnenstad (open op woensdagen van 9.30 tot 12.30 uur) als in de koepel van het stadhuis.

Hoe kunt u inspreken?
U kunt inspreken op de volgende manieren:

- Tijdens een inspraakavond op dinsdag 9 maart 2004 om 20.00 uur in de grote zaal van Concordia, Kerkplein 6.

- Gedurende de inzagetermijn kunt u ook schriftelijk een zienswijze indienen door een brief aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 45, 3440 AA te Woerden te sturen onder vermelding van verkeersmaatregelen Hoochwoert.

Voor meer informatie over deze procedure kunt u contact opnemen met Richard Beumers, telefoon 428 366.