Gemeente Den Helder

04-03-2004
De JAR is lekker bezig.

Hai!

We zijn hard bezig om leuke evenementen te organiseren voor de jongeren in Den Helder. Binnenkort krijg je hierover meer informatie. De begroting voor de evenementen is klaar, binnenkort sturen wij deze naar B&W. Zodra zij akkoord zijn, is het JAR evenementenplan een feit en zal Den Helder een stuk leuker worden. Voor de rest zeg ik er nog niets over, je zult moeten wachten tot de officiële bekendmaking.

Dinsdagavond 9 maart om 19.30 uur hebben we weer onze JAR vergadering. Er zijn twee presentaties, over jongeren en veiligheid in het Stadshart / Nieuw Den Helder en over het Last Minute Summer Event 2004. Verder hebben we het over het evenementenplan en het JAR trainingsweekend in april. Ook vindt de evaluatie van de huidige aspirant-leden plaats. Na 9 maart kan de JAR een aantal nieuwe JAR leden officieel verwelkomen. Al met al gaat het een leuke, interactieve vergadering worden met presentaties, discussie en beslissingen!

Weet je nog niet echt wat de JAR inhoudt? Wil je een vraag aan ons stellen? Wil je meer weten over ? Neem dan een kijkje op onze website of kom naar de vergadering op de 9 maart. Op onze site onder bijeenkomsten vind je de volledige agenda.

Groeten!

Gesine Oudekerk, voorzitter JAR