Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond bezoekt Rexel
05-03-2004

De CNV Dienstenbond komt dinsdag 9 maart langs op het hoofdkantoor van Rexel. Wij hechten er belang aan om ook als er geen problemen zijn binnen het bedrijf een nauw contact te onderhouden. Daarom gaan wij regelmatig bij bedrijven langs waar wij leden hebben. Tijdens het gesprek proberen wij meer wederzijds begrip te kweken en punten door te nemen die onze leden aandragen.

Vaak komen vakbonden pas het bedrijf binnen op het moment dat er al conflicten of reorganisaties zijn. De CNV Dienstenbond wil niet alleen binnenkomen bij een bedrijf om problemen op te lossen, maar juist om ze te voorkomen. Ook ziet een werkgever ons vaak als bedreiging terwijl dit niet nodig hoeft te zijn. Veel belangen van de werkgever zijn ook de belangen van de werknemer. Daar kunnen wij elkaar helpen. Door kennis te maken kunnen wij meer begrip voor elkaar krijgen en hoeven niet vanaf het begin bij bijvoorbeeld een reorganisatie lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Wat vindt u belangrijk?
Tijdens het gesprek dinsdag 9 maart willen wij graag punten aan de orde stellen die u als lid belangrijk vindt. Heeft u ergens zorgen over? Worden de arbeidsvoorwaarden netjes nageleefd? Zijn er problemen op het werk? Worden de ARBO-regels nageleefd? Bel ze ons door en wij zullen ze aan de orde stellen!

Vragen?
Mocht u vragen of suggesties hebben, dan kunt u contact opnemen met districtsbestuurder Harrie de Vaan, tel: (010)2651111 of email: h.devaan@cnvdibo.nl.

Binnen de groothandel is de organisatiegraad nog te laag. Uiteraard heeft u recht op onze individuele diensten zoals juridische bijstand, het financieel adviesbureau, cursussen en informatie. Om goede arbeidsvoorwaarden voor iedereen af te spreken hebben wij echter de steun van meer leden nodig. Hoe meer leden, hoe meer wij voor u kunnen betekenen. Wijs uw collega daarom eens op het voordeel van lidmaatschap. Op deze site is alle informatie te vinden.