Lekstroom, 10.30 uur

Utrecht 09-03-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Verkeerscontrole op aanhangwagens
BENSCHOP Op maandag is een verkeerscontrole gehouden op de Provinciale Weg N210. De controle werd gehouden tussen 09.30 uur en 13.30 uur. Tijdens de controle werden 11 bestuurders van voertuigen met aanhangwagens bekeurd voor onder andere het niet in orde zijn van de koppeling, het niet in orde zijn van de remmen, negeren van een rood verkeerslicht, het niet handsfree bellen en het overschrijden van de maximum toegestane snelheid.

Verkeerscontrole
VIANEN Op maandagmiddag is een verkeerscontrole gehouden op de Stuartweg. Tijdens de verkeerscontrole werden drie automobilisten bekeurd voor het niet handsfree bellen, 12 processen-verbaal werden uitgeschreven voor het niet dragen van een gordel tijdens het rijden en twee automobilisten kregen een proces-verbaal voor het overschrijden van de maximum toegestane snelheid.

Verkeersongeval
EVERDINGEN Op maandagavond heeft een ongeval plaatsgevonden op de Tienhovenseweg. Omstreeks 18.15 uur reed een 27-jarige automobilist uit Hagestein over de Tienhovenseweg in de richting van Hagestein. Ter hoogte van een boerderij reed een 10-jarige jongen uit Everdingen op zijn skeelers voor de auto, waardoor een aanrijding ontstond. De jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De man bleef ongedeerd.

Inbreker aangehouden
HOUTEN Op maandagavond is een 19-jarige man uit Zeist aangehouden voor het inbreken in een gebouw aan de Koppeling.

Omstreeks 22.05 uur reed een 24-jarige politieagent uit Houten in burger over de Koppeling. Bij het passeren van een gebouw betrapte hij een inbreker op heterdaad. De man was computeronderdelen uit het pand aan het halen, waarna hij werd aangehouden door de politieagent. De man in ingesloten en tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.