Stadsdeel Zeeburg

Fototentoonstelling 'De wereld rond in dertig fotos'

In het kader van kunst en cultuur organiseert de multiculturele vereniging Assadaaka samen met initiatiefneemster Alexandra Contreras en met ondersteuning van stadsdeel Zeeburg de tentoonstelling 'De wereld rond in dertig fotos'.

Rijk aan nationaliteiten
De fototentoonstelling laat zien hoe rijk Zeeburg is aan nationaliteiten. De fotos vertellen een verhaal van een dertigtal personen met verschillende nationaliteiten en achtergronden. Het beeld dat zij op de fotos uitdragen is positief. De fotos zijn aangevuld met korte verhaaltjes over het leven in Zeeburg. Het geheel geeft een gedifferentieerd en aantrekkelijk beeld. Daarnaast is er een permanente fototentoonstelling op internet: www.dertigfotos.com. Hier bestaat de mogelijkheid om zelf anekdotes en fotos toe te voegen.

Openingstijden
Deze tentoonstelling vindt plaats van 9 maart tot 9 april 2004 in buurthuis de Meevaart, Balistraat 48a in Amsterdam. De Meevaart is open op maandag, woensdag, vrijdag en zondag van 18.00 tot 22.00 uur.

Assadaaka
Assadaaka is een multiculturele vereniging die te maken heeft met meer dan 60 nationaliteiten. De vereniging staat open voor iedereen en biedt verschillende activiteiten aan, zoals les in de Nederlandse taal, juridisch, medisch en algemeen spreekuur, computerclub, kookgroep, sport, muziek en theater, voorlichting, gespreksgroepen en belangenbehartiging. Assadaaka is open op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 23.00 uur en op zondag van 17.00 tot 23.00 uur op het adres Balistraat 48a. Iedereen is van harte welkom !!!!

Lees verder voor meer evenementen en tentoonstellingen in Zeeburg.