Ingezonden persbericht


|                                            |                                   |
|                                            |PERSBERICHT                        |
|                                            |9 maart 2004                       |
GSM Association roept Sony Ericsson's T610 imaging telefoon uit tot 'Best Phone'


- digitale fotografie met QuickShare -

Cannes, France - De Sony Ericsson T610 imaging telefoon is uitgeroepen tot het beste product in de categorie 'Beste handset, terminal of apparaat'. Dit gebeurde op de GSM Association's 2004 Awards ceremonie tijdens het 3GSM World Congress.

"Het is de mening van onze onafhankelijk jury dat de Sony Ericsson T610 een geweldige telefoon is, gemakkelijk te gebruiken voor communicatie én voor imaging (digitale fotografie). De jury vindt dat deze telefoon mogelijkheden biedt tot applicaties en technologieën die nog niet eerder werden gebruikt", aldus Mark Smith, Directeur Communicatie van de GSM Association.

Design klassieker

"Sinds haar introductie is de T610 imaging telefoon uitgegroeid tot een echte design klassieker onder de huidige consumentenproducten. Daardoor, en door haar enorme gebruiksgemak, verdient de T610 het om te worden uitverkoren tot beste mobiele telefoon", zegt Jan Wäreby, Executive Vice President en hoofd Sales en Marketing van Sony Ericsson. "Namens onze organisatie die dit mogelijk heeft gemaakt, ben ik trots en dankbaar dat we deze prestigieuze award mogen ontvangen. Wij beschouwen deze erkenning als een verdere bevestiging van het feit dat Sony Ericsson op de goede weg is met haar productlijn van mobiele telefoons."

Beeld en geluid

De T610 heeft een verbluffend mooi ontwerp; slank, eenvoudig en stijlvol, een combinatie van een unieke aluminium afwerking met een contrasterende pianozwarte lak. Het grote 65K kleuren display, de geïntegreerde camera en QuickShare functionaliteit maken mobiele fotografie en imaging eenvoudig en leuk voor iedereen. Daarnaast heeft de T610 enorme MMS-mogelijkheden en ondersteunt het PC-applicaties, waardoor het toestel de kern vormt van een indrukwekkend pakket aan imaging mogelijkheden. De aantrekkingkracht van de T610 zit hem voor een groot deel in entertainment. Dankzij de ondersteuning voor de twee mobiele gaming platforms Java en Mophun kunnen consumenten bekende games zoals V-Rally 2 spelen en honderden nieuwe games downloaden. Voor de ontluikende DJ heeft de T610 een ingebouwde Music DJ applicatie waarmee consumenten hun eigen polyfone ringtones kunnen componeren.

Zakelijk

De T610 biedt echter ook serieuze zakelijke voordelen. Zo kun je er e-mails mee ophalen en verzenden en houdt het adresinformatie, de agenda en takenlijst up-to-date dankzij de eenvoudige synchronisatiemogelijkheden met PC of Mac. Met ondersteuning voor Bluetooth, infrarood en kabel is het eenvoudig om een verbinding tot stand te brengen met PC, Mac, PDA of een ander apparaat. Om het gebruik van de T610 nog verder uit te breiden, heeft Sony Ericsson een breed scala aan accessoires, waaronder de Sony Ericsson HPR-20 FM Radio handsfree of de HBM-30 handsfree digitale Bluetooth muziekspeler. Voor wie veilig wil rijden, zijn er diverse car kits. En voor wie geen auto of rijbewijs heeft, is er de Car-100, een raceauto op luciferdoosformaat die -via Bluetooth- met de T610 op afstand kan worden bestuurd.

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht