XS4ALL

XS4ALL vernieuwt aanbod Business DSL


9 maart 2004

Per 1 maart heeft XS4ALL haar dienst Business DSL geheel vernieuwd. Er zijn vier nieuwe varianten bijgekomen en de prijzen zijn aanzienlijk verlaagd. Het dekkingsgebied van Business DSL wordt de komende maanden bovendien fors uitgebreid. Met deze vernieuwingen komt XS4ALL tegemoet aan de huidige wensen van de zakelijke markt: hoogwaardig internet voor een lage prijs.

Als aanvulling op het bestaande aanbod introduceert XS4ALL vier instapvarianten onder de naam Business DSL Economy. Deze varianten zijn beschikbaar vanaf EUR 49 per maand. Vooral in het MKB signaleerde XS4ALL behoefte aan dergelijke instapabonnementen. Daarnaast introduceert XS4ALL vier symmetrische DSL varianten waarbij de snelheid upstream even groot is als downstream. Met name voor grote organisaties die afhankelijk zijn van hun bedrijfsnetwerk is deze variant aantrekkelijk.

XS4ALL verlaagt bovendien alle prijzen van haar Business DSL producten. Door een gunstiger inkoopbeleid is deze prijsverlaging mogelijk. De nieuwe prijzen passen prima binnen de marktontwikkelingen voor breedband internet.

Het onderliggende netwerk van Business DSL is speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Het dekkingsgebied van dit netwerk wordt binnen enkele maanden uitgebreid, waardoor Business DSL in bijna geheel Nederland verkrijgbaar zal zijn. Vooral voor bedrijven die meerdere vestigingen aan elkaar willen koppelen is dit een groot voordeel.

De nieuwe diensten en lagere prijzen vindt u op http://www.xs4all.nl/diensten/access/dsl/