OHRA BV
http://www.ohra.nl

Rond de klok inzage in je pensioen

PERSBERICHT

OHRA InternetPensioen biedt rond de klok inzage in pensioengegevens

Arnhem, 9 maart 2004
24 uur per dag, waar ook ter wereld de beschikking over actuele pensioengegevens. Het lijkt een utopie, maar het kan met OHRA InternetPensioen.

OHRA InternetPensioen kent een beschikbare premieregeling die voldoet aan alle pensioeneisen van de moderne tijd. Via het internet is 24 uur per dag, waar dan ook ter wereld, inzicht in de actuele pensioensituatie mogelijk. Zowel werkgever als werknemer kunnen inloggen. Officiële documenten, zoals bijvoorbeeld de polis worden binnen drie werkdagen verzonden. Waarmee OHRA uniek is in Nederland.

Door toepassing van het beschikbare premieconcept is OHRA InternetPensioen
bij uitstek geschikt voor het MKB, met name voor werkgevers in de zakelijke dienstverlening of groothandel waar geen verplichte pensioenregeling aanwezig is. Hantering van een vaste, beschikbare premie voorkomt het probleem van almaar toenemende pensioenlasten.

Door toepassing van het beschikbare premieconcept is het probleem van de Wet Gelijke Behandeling ook opgelost. Omdat wordt gewerkt met sekseneutrale tarieven zijn zowel de uitkeringen als de (risico)premies voor mannen en vrouwen gelijk. Al met al biedt OHRA InternetPensioen een uniek en eigentijds, inzichtelijk en flexibel pensioenconcept.


---