Ingezonden persbericht


Persbericht voor directe publicatie

Groningen, 08 maart 2004

ManagementBoek.COM opent 2 nieuwe dochters

ManagementBoek.COM (http://www.managementboek.com), de vakboekhandel voor managers, heeft vandaag haar twee nieuwe dochters officieel geopend:


- GezondheidsBoek.com (http://www.gezondheidsboek.com)


- MicrosoftBoek.com (http://www.microsoftboek.com)

Het concept van de gespecialiseerde vakboekhandel op Internet is in 1999 door Notenbomer Internet Center gelanceerd. De online boekhandel speelt in op de sterk toegenomen behoefte aan gespecialiseerde vakinformatie. Waar andere boekhandels managementboeken als subcategorie hebben, onderscheidt ManagementBoek.COM vele specialismen binnen het vakgebied. Het assortiment bestaat uit vele duizenden populaire managementboeken en wordt dagelijks door vakspecialisten vernieuwd.

De nieuwe dochtersite GezondheidsBoek.com richt zich op de steeds groter wordende groep mensen met behoefte aan informatie voor een gezond leven. De website MicrosoftBoek.com voorziet in vakliteratuur voor de informatiemaatschappij.

Notenbomer Internet Center is voornemens om in de toekomst meer gespecialiseerde vakboekhandels te lanceren, om zo het lezerspubliek beter van dienst te zijn.