Ingezonden persbericht


Magic Software Persbericht: voor onmiddellijke publicatie

Betreft: Dave Keijzer benoemd tot General Manager van Magic Software Nederland

Houten, 9 maart 2004. Met ingang van 1 april 2004 is Dave Keijzer (38) formeel benoemd tot General Manager bij software leverancier Magic Software in Houten. In deze functie is Dave commercieel en operationeel verantwoordelijk voor alle activiteiten van Magic Software in Nederland en België.

Voor zijn komst bij Magic Software was Dave 7 jaar werkzaam bij software leverancier SEAGULL in Dordrecht met als laatste functie Sales Director Continental Europe. Daarvoor vervulde Dave senior sales functies bij ondermeer VAC (toendertijd onderdeel van Management Share). Dave heeft veel ervaring met de complexe problematiek van applicatie-integratie en ?modernisering, wat hem in zijn nieuwe functie goed van pas zal komen. Daarnaast is Dave goed bekend in en met de IBM wereld.

Dave vervangt in deze rol Gert Visser die na een aantal succesvolle jaren afscheid neemt van Magic. Gert start per 1 april als Managing Director van off-shore development bedrijf Global Web in Thailand.

Magic Software Nederland

Magic Software Enterprises (Nasdaq: MGIC) is een toonaangevende leverancier van technologie voor snelle applicatie ontwikkeling (RAD) en applicatie integratie (EAI).

Het kantoor van Magic Software in Nederland heeft op dit moment 15 werknemers en richt zich op de verkoop en ondersteuning van de Magic Software producten in de Benelux. Magic Software heeft in Nederland en België meer dan 140 directe klanten, waaronder ook 60 leveranciers van op Magic gebaseerde standaardapplicaties. Het totale aantal organisaties in Nederland en België wat Magic of op Magic gebaseerde applicaties gebruikt wordt geschat op meer dan duizend.

Magic Software Algemeen

Magic Software is een wereldwijde speler in de software markt, met vertegenwoordigingen in meer dan 50 landen. Magic Software heeft meer dan 700 werknemers, waaronder 170 man in Research en Development. De klantenbase van Magic bestaat uit duizenden ISV's (leveranciers van standaard applicaties gebouwd met de Magic ontwikkelomgeving), System Integrators (ICT-dienstverleners die met behulp van onze technologie maatwerkoplossingen ontwikkelen bij klanten) en bedrijven en andere organisaties die zélf applicaties bouwen en integreren met onze technologie.

Bijgevoegd een JPG file van Dave Keijzer, voor meer informatie over dit bericht en over Magic Software kunt u contact opnemen met:

Frans Wauters
Marketing Manager
Magic Software Enterprises
Pelmolen 17, 3994 XX Houten
Tel. 030-6566266
Fax 030-6566277
Mob. 06-51257923
fwauters@magicsoftware.com
www.magicsoftware.com