Gemeente Berkel en Rodenrijs


Ontwerpbesluit ter inzage

Wijzigingsbesluit Recreatieve voorzieningen bestemmingsplan Meerpolder

Burgemeester en Wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat met ingang van 11 maart 2004 voor de duur van twee weken het ontwerp-besluit Wijzigingsbesluit Recreatieve voorzieningen bestemmingsplan Meerpolder voor een ieder ter inzage ligt bij de balie van de sector Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs. De balie is voor publiek op werkdagen geopend van 8.30 tot 13.00 uur. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen over het ontwerp-besluit indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

Het ontwerp-besluit heeft betrekking op het enigszins anders begrenzen van de bestemmingen Recreatieve voorzieningen -R- en Groenvoorzieningen -R- ten behoeve van het sportpark Het Hoge Land. Deze wijziging is noodzakelijk in verband met de ingekomen aanvraag om bouwvergunning voor de clubaccommodatie van de Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs.
De wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in artikel 21, lid 1, sub b juncto artikel 22, lid II van de voorschriften van het bestemmingsplan Meerpolder.

Na afloop van de termijn van terinzageligging wordt door Burgemeester en Wethouders een besluit genomen omtrent vaststelling van het ontwerp-besluit met inachtneming van de zienswijzen. Nadat dit besluit is genomen door Burgemeester en Wethouders, zullen degenen die een zienswijze hebben ingediend een schriftelijk antwoord op hun zienswijze van de gemeente ontvangen.

Wanneer er zienswijzen zijn ingediend, wordt het vastgestelde wijzigingsbesluit en de ontvangen zienswijzen ter goedkeuring gezonden aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Tegen het besluit omtrent goedkeuring kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wanneer er geen zienswijzen zijn ingediend, kan tegen het besluit omtrent vaststelling van het wijzigingsbesluit bezwaar worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders. De mogelijkheid tot het instellen van beroep c.q. bezwaar zal te zijner tijd worden bekendgemaakt in de Heraut en - wat betreft de beroepsmogelijkheid - ook in de Staatscourant.

Laatste wijziging: 09 maart 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs