Gemeente Enkhuizen

Week 11: Instellen gehandicaptenparkeerplaatsen

Snouckstraat

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken in te stellen in de Snouckstraat. Deze wordt aangelegd ten behoeve van de heer J. de Jong. Hij komt hiervoor in aanmerking omdat hij beschikt over een gehandicaptenparkeerkaart.

De parkeerplaats wordt aangelegd ter hoogte van de ingang van het Snouck van Loosenpark en wordt aangeduid door het bord E6 (gehandicaptenparkeerplaats) en een onderbord met het kenteken van de auto van bovengenoemde.

Immerhornweg

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten vier algemene gehandicaptenparkeerplaatsen in te stellen op de Immerhornweg. Twee parkeerplaatsen worden aangelegd ter hoogte van de ingang van VV Dindua en twee ter hoogte van de ingang van Westfrisia DP. De parkeerplaatsen worden aangeduid door het bord E6 (gehandicaptenparkeerplaats).

Gerard Brandtweg

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken in te stellen in de Gerard Brandtweg. Deze wordt aangelegd ten behoeve van de heer J. Petersen. Hij komt hiervoor in aanmerking omdat hij beschikt over een gehandicaptenparkeerkaart.

De parkeerplaats wordt aangelegd ter hoogte van het perceel Gerard Brandtweg 67 en wordt aangeduid door het bord E6 (gehandicaptenparkeerplaats) en een onderbord met het kenteken van de auto van bovengenoemde.

Westerkerksteeg

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken in te stellen in de Westerkerksteeg. Deze wordt aangelegd ten behoeve van de heer S. de Jong. Hij komt hiervoor in aanmerking omdat hij beschikt over een gehandicaptenparkeerkaart.

De parkeerplaats wordt aangelegd aan de voorkant van het Erasmushof, links naast de ingang en wordt aangeduid door het bord E6 (gehandicaptenparkeerplaats) en een onderbord met het kenteken van de auto van bovengenoemde.

Inzage: de verkeersbesluiten liggen voor een ieder vanaf de dag van deze publicatie, gedurende zes weken en tijdens de gebruikelijke openingstijden ter inzage in het stadskantoor, Hoogstraat 11.

Bezwaar: zie elders in Gemeentenieuws

Informatie: Dhr. H. Cnossen, medewerker Stedelijke Ontwikkeling/Infra, tel.: (0228) 36 02 53.

Datum laatst gewijzigd: 8/3/2004