PERSBERICHT
08/03/2004

Nieuw concept voor thuiscocktails
Campari shaker by Guzzini: een 'mix' van functionaliteit en Italiaans design

Campari verrijkt de wereld van de cocktails met de prachtig ontworpen Guzzini shaker. Een shaker die het maken en drinken van cocktails extra gemakkelijk en leuk maakt. Alleen van medio april tot en met eind juni is deze unieke Guzzini shaker zonder kosten verkrijgbaar bij de slijter bij aankoop van een 70 cl of 100 cl fles Campari.

De Campari shaker by Guzzini is een prachtige mix van design en functionaliteit, bestaande uit drie delen: een mooi ontworpen, plastic shakerglas, een verwijderbaar filter en een praktische deksel. Met deze shaker kan nu iedereen thuis cocktails maken. Doe ijsblokjes in de filter van het shakerglas, voeg Campari en de overige benodigdheden toe. Goed shaken en vervolgens langzaam de filter uit het glas halen. De cocktail kan nu direct uit het speciaal ontworpen shakerglas worden gedronken.

Ontworpen om te gebruiken
Het Italiaanse Fratelli Guzzini produceert al meer dan vijftig jaar designobjecten. Stijlvol, gewaagd en innovatief. Fratelli Guzzini gaat met de tijd mee en innoveert voortdurend. De producten zijn van hoog niveau - zowel esthetisch als qua materiaal - gemakkelijk in gebruik en zeer gewild. De Campari Shaker by Guzzini is daarop geen uitzondering.