Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mitel Networks kiest Potters PR voor PR-ondersteuning

Geldermalsen, 9 maart 2004 - Mitel heeft zijn PR-activiteiten ondergebracht bij

Potters PR.

Mitel Networks is een specialist op het gebied van spraak-, video- en dataconvergentie over breedbandnetwerken. Het bedrijf levert geavanceerde communicatieoplossingen die eenvoudig kunnen worden aangepast aan de behoeften van klanten. De nadruk ligt hierbij op gebruiksvriendelijkheid.

Gijs Borsboom, country manager van Mitel Benelux: "Het marktaandeel van Mitel Networks moet de komende periode flink gaan groeien,van de huidige acht procent naar vijftien procent over twee jaar. Met name in het enterprise-segment is Mitel Networks nog relatief onbekend. Onze PR-activiteiten met Potters PR zullen dan ook met name gericht zijn op het vergroten van onze naambekendheid in dit segment."

Mitel Networks is opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Ottawa (Canada) en vestigingen, partners en dealers over de hele wereld. Mitel Networks is een privaat bedrijf en heeft 2000 medewerkers in dienst. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Hoofddorp. Voor meer informatie, zie http://www.mitel.nl

---------------

Over Potters PR
Potters PR is een PR-adviesbureau gespecialiseerd in communicatie op het gebied van ICT. Potters PR werkt voor klanten als Allasso, Autodesk, E.piphnay, G-Log en Mediasurface.