Keyware


Persmededeling Jaarcommuniqué Keyware Technologies

Brussel, België 9 maart 2004 De vennootschap deelt mee dat zij de relevante informatie met betrekking tot de Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering van 26 maart 2004 niet tijdig heeft kunnen overmaken aan de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) in het kader van de door de CBFA opgelegde a priori controle.

In afwachting van de goedkeuring van de CBFA over de overgemaakte informatie stelt de vennootschap de voor vandaag voorziene mededeling van de jaarresultaten uit. De raad van bestuur zal in functie van de timing van deze goedkeuring oordelen of voornoemde algemene vergaderingen kunnen plaatsvinden op de voorziene datum dan wel verdaagd zullen worden.

Over Keyware
Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is bschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:
Mr. Ch. BUYSE
CFO
Tel: +32 (0)2 346.25.23
cbuyse@keyware.com

copyright © 2003 Keyware