PERSBERICHT - 2004-03-09

Trentino en Tourism Victoria kiezen voor BrouwerBetist

Twee regionale verkeersbureaus hebben besloten zich op promotioneel gebied in Nederland te laten ondersteunen door PR & marketingbureau BrouwerBetist, en wel de Trentino Tourist Board in Noord-Italië en Tourism Victoria uit Australië.

Trentino is de Noord-Italiaanse regio met uitstekende skigebieden in onder meer de Dolomieten, maar ook geschikt voor zomervakanties aan meren en in de bergen en een keur aan actieve vakantiemogelijkheden. BrouwerBetist gaat voor Trentino een uitgebreid Press Relations programma uitvoeren gericht op zowel de zomer- als wintervakanties en daarnaast een aantal andere activiteiten opzetten. Eén van de doelstellingen is om Trentino als merk meer bekendheid te geven.

Tourism Victoria met het Europese kantoor in Frankfurt - heeft BrouwerBetist gevraagd te ondersteunen bij de bewerking van de media en daarnaast het opzetten van een marketingplan 2004-2005. Voor Victoria in het Zuid-Oosten van Australië en met Melbourne als bekendste stad - is Nederland op enige afstand van Duitsland en Groot-Brittannië de belangrijkste Europese markt. Victoria behoort bij de top 3 van door Nederlanders meest bezochte staten en wil die voorkeurspositie verder uitbouwen.

Zeer recent kozen ook twee andere verkeersbureaus voor de aanpak van BrouwerBetist, Wales en Lissabon & regio. René Brouwer en Harry Betist van BrouwerBetist zien in deze keuze een bevestiging van hun aanpak. Inmiddels vertegenwoordigen we tien (samenwerkingsverbanden van) verkeersbureaus en we zijn met enkele andere in gesprek. We hebben twee jaar geleden een specifiek concept ontwikkeld voor verkeersbureaus die niet in Nederland gevestigd zijn, maar wel in deze markt actief willen zijn. Hoewel de bewerking van die buitenlandse markt moeilijk is en veel tijd vergt, plukken we daar nu toch de vruchten van.

Noot voor de redactie (