Gemeente Hellevoetsluis


Droom je ook van werken op een eiland?

Onder dit motto presenteren vijf gemeenten van Voorne Putten Rozenburg zich op 10 en 11 maart aanstaande op een van de grootste carrièrebeurzen van Nederland. In de Ahoy in Rotterdam zal dan Arbeidsmarkt 2004 plaatsvinden. Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Rozenburg en Westvoorne hebben na het succes van vorig jaar (op de Carrierebeurs Overheid in Utrecht) opnieuw de handen ineen geslagen en presenteren zich gezamenlijk in een stand. Dit jaar is gekozen om deel te nemen aan Arbeidsmarkt 2004 in Ahoy vanwege het regionale karakter.

Ben je geïnteresseerd in een functie bij de een van deze vijf gemeenten van Voorne-Putten & Rozenburg of wil je meer informatie over de overheid als werkgever? Breng dan een bezoek aan onze stand in hal 3 ( standnummer 320). De beurs vindt plaats in de Ahoy te Rotterdam op woensdag 10 maart van 10.00 tot 21.00 uur en donderdag 11 maart van 10.00 tot 18.00 uur.

Dit evenement mag je zeker niet missen als je interesse hebt in een uitdagende baan bij de overheid. Meer informatie vind je op de website www.arbeidsmarktahoy.nl. Hier kun je je ook gratis voorregistreren. Van lange wachttijden is dan geen sprake en bovendien spaar je het entreegeld (van EUR 2,50) uit!

Droom je ook van werken op een eiland? Wij zien je graag op 10 of 11 maart in Rotterdam.