Ingezonden persbericht


Suriname informatiemiddag

PERSINFORMATIE

Amsterdam, 23 februari 2004

Beste relatie,

Het gaat goed met reizen naar Suriname. De toeristische ontwikkeling in Suriname en de interesse van reizigers neemt steeds meer toe. Zo bouwt Eco Resort Inn er 48 hotelkamers bij in Paramaribo, komen er in de binnenlanden steeds meer lodges bij, zijn er nieuwe stranden met recreatie-mogelijkheden aan de Surinamerivier aangelegd en komt Access Suriname Travel met een aantal luxe tours per fourwheeldrive, boot en helikopter.

Om u over deze nieuwste ontwikkelingen te informeren vindt er op woensdag 10 maart een Suriname informatiemiddag plaats in Amsterdam. Sirano Zalman van DMC Access Suriname Travel uit Suriname en May Kowsoleea van de hotels Torarica en Eco Resort Inn zijn aanwezig om u uitgebreid in te lichten over deze bijzondere bestemming. Suriname is een land met ongekende mogelijkheden.

Suriname informatiemiddag voor touroperators, reisagenten, incentive organisatoren en pers! Datum : woensdag 10 maart 2004
Plaats : Amsterdam
Tijd : 16.00 tot 18.00 uur

Wilt u hierbij aanwezig zijn meldt u zich dan aan per e-mail: natasha@usp.nl of telefonisch via 020 4232 882 bij Natasha Hooper van USP PR & Communicatie.

Met vriendelijke groet,

Hotel Torarica & Eco Resort Inn Access Suriname Travel May Kowsoleea Sirano Zalman