Gemeente Zaanstad

Kijkje in de keuken van ontwerper stadhuis

vrijdag 5 maart 2004

Sjoerd Soeters geeft, in het kader van de campagne Inspireer de architect, op 10 maart a.s. een workshop op het Regiocollege. Hij biedt studenten een kijkje in de keuken van het ontwerpen van een stadhuis. Naar aanleiding van de workshop gaan studenten ook zelf aan de slag. De resultaten van deze opdrachten worden in het Informatiecentrum tentoongesteld.

De workshop vindt plaats op 10 maart van 9.00 - 11.00 uur op het Regiocollege, Cypressehout 99, Zaandam.

U kunt deze workshop bijwonen. Als u bij de workshop aanwezig wilt zijn dan kunt u zich aanmelden op het volgende e-mailadres: anneke.brouwer@zaanstad.nl

De campagne Inspireer de architect laat de bevolking, raadsleden en ambtenaren meedenken over het ontwerp van het nieuwe stadhuis. Het stadhuis moet een gebouw worden waar Zaanstad trots op is. Maar wat vinden Zaankanters mooi? Wat vinden ze belangrijk? Moet het stadhuis echt Zaans zijn? En wat is echt Zaans, het Ahold-gebouw of de Zaanse Schans? Op 27 maart kan de bevolking haar stem laten horen tijdens een debat in het informatiecentrum. Op dezelfde dag gaat Sjoerd Soeters letterlijk de straat op om Zaankanters te interviewen over hun ideeën voor het nieuwe stadhuis.

Meer informatie over de campagne is te vinden op www.inspireerdearchitect.nl

Door op onderstaande links te klikken kunt u overig nieuws uit de regio vinden.

http://zaanstreek.webregio.nl
www.nhd.nl
www.rtvnh.nl