Gemeente Roermond

Gevolmachtigd minister Nederlandse Antillen bezoekt Roermond

Woensdag 10 Maart brengt de Gevolmachtigd minister van de Nederlandse Antillen, de heer M. Adriaens, een bezoek aan de gemeente Roermond. Om 12.30 uur wordt hij ontvangen door burgemeester H. van Beers, wethouder P. de Boer en vertegenwoordigers van de Antilliaanse gemeenschap in MFA De Velderie aan de Prins Bernhardstraat. Na een Antilliaanse lunch, die hem wordt aangeboden door de Antilliaanse gemeenschap, zal hij een zakelijk onderhoud hebben met wethouder De Boer, waarna hij een stadswandeling door het centrum van Roermond zal maken. Vanaf 15.30 uur verzorgt de Antilliaanse gemeenschap het verdere programma.

De Gevolmachtigd minister van de Nederlandse Antillen, de heer ir. M.H.P.P. Adriaens, brengt een informeel werkbezoek aan de gemeente Roermond. Hij wil graag kennismaken met het gemeentebestuur en de Antilliaanse gemeenschap. Tevens wil hij graag op de hoogte worden gebracht van de situatie in Roermond. Hiervoor is ruimte in het middagprogramma ingelast. Ook is er veel ruimte voor een nadere kennismaking met Antilliaanse organisaties. De Antilliaanse gemeenschap is erg trots en verheugt zich op deze eerste kennismaking met de Gevolmachtigde Minister. Zij bieden hem dan ook graag een echte Antilliaanse lunch aan en een ongetwijfeld flitsend middagprogramma.

De heer Adriaens is de eerste Limburger die Gevolmachtigd Minister van de Antillen is. In deze functie vertegenwoordigt hij de belangen van de Antillen in de Ministerraad. Hij heeft zijn kantoor in het Antillenhuis in Den Haag.

Het programma op 10 maart is als volgt:
* 12.30 uur Ontvangst en Antilliaanse lunch in MFA De Velderie
* 13.30 uur Overleg met wethouder Peter de Boer in MFA De Velderie
* 14.20 uur Naar de Markt in Roermond

* 14.30 uur Stadswandeling (beperkt gezelschap) onder leiding van stadsgids VVV

* 15.30 uur Programma met Antilliaanse gemeenschap in MFA De Velderie

Publicatiedatum: 08.03.2004 Bijgewerkt: 08.03.2004