Time : 3:22:27 PM
Date : Tuesday, March 09, 2004
Sender Name: Utopia Belgium

Een nieuw Corporate Image, a new UTOPOLIS era !

De vier bioscoopcomplexen van de Utopia Group in ons land zullen vanaf 10 maart de naam Utopolis dragen. In Turnhout is de nieuwe merknaam al in gebruik vanaf december 2002, in Mechelen vond de rebranding plaats in september 2003, In Lommel en Aarschot ruimen de Cinécitybioscopen nu ook definitief plaats voor Utopolis complexen.

Na Utopia's overname van Cinecity in België en de fusie met de Nederlandse groep Polyfilm in september 2002, zijn de sterke punten van de vorige entiteiten geïntegreerd in Utopia Group of Cinema's, de eerste en enige bioscoopexploitant met cinema's in 14 steden in de Benelux!

Utopolis is niet alleen cinema, Utopolis is MOVIES, MOMENTS & MORE!

MOVIES: state of the art in movie&sound, mainstream & art house programmatie, comfort, veiligheid en service, avant-premières, filmfestivals, schoolvoorstellingen, enz...

MOMENTS: familiale sfeer, verjaardagsfeestjes, meet&greet, recepties & parties, ladies night, enz...

MORE: digitale events, lounge bar, tentoonstellingen, fitness, bedrijfsseminaries & conferenties, snooker, etc...

Voor de promotie van de nieuwe merknaam werd een speciale actie op touw gezet ten voordele van de Belgische Nationale Stichting voor onderzoek op gebied van kindercardiologie. Het Hartenhuis ontvangt gedurende drie dagen 1 euro per verkocht bioscoopkaartje. De actie wordt gesteund door heel wat Bekende Vlamingen, onder wie Kurt Rogiers en Karel Deruwe.

Voor meer informatie of een volledig persdossier, kan u steeds terecht bij volgende contactpersoon:
Mevr. Ellen Naegels
Marketing Manager Utopolis Belgium
tel. : +32 15 56 08 35 of +32 477 33 13 04
e-mail : enaegels@utopolis.com

URL: http://www.utopolis.com