Heuvelrug, 09.55 uur

Utrecht 10-03-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Winkeldief

VEENENDAAL Op dinsdag 9 maart werd een man aangehouden voor winkeldiefstal.

Rond 14.50 uur zag een medewerker van een winkel aan de Paddestoelenlaan dat een klant fruit en groente in een zak deed, die afwoog en van een prijsstickertje voorzag. Vervolgens pakte hij meer groente en fruit en stopte dat bij de al geprijsde zak.

Bij de kassa rekende hij de te lage prijs af en werd door een personeelslid aangehouden. De politie kwam ter plaatse en toen bleek dat de man nog meerdere levensmiddelen had gestolen voor een totaalbedrag van ruim 15,-. De man, 33 jaar oud en afkomstig uit Veenendaal, werd overgebracht naar het politiebureau.

Bij zijn verhoor bekende hij de diefstal. Hij kreeg een bekeuring van 125,-.

Meisje gewond

DOORN Op dinsdag 9 maart raakte een meisje gewond bij een ongeval met haar fiets.

Rond 14.45 uur fietste een 14-jarig meisje uit Doorn samen met enkele vriendinnen over de Maarsbergseweg. Zij fietsten heuvelafwaarts en in een bocht naar rechts verloor zij de macht over het stuur en kwam ten val. Zij werd geholpen door twee vrouwen die in een auto passeerden. Door één van haar vriendinnen was de GG & GD gebeld. Zij werd met onbekend letsel per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.

Winkeldievegge

VEENENDAAL Op dinsdag 9 maart werd een man aangehouden na betrapt te zijn op winkeldiefstal.

Rond 13.15 uur draaide een man bij een winkel aan de Groeneveldselaan een kraan van een wastafel en stopte deze onder zijn jas. De man passeerde de kassa zonder de kraan af te rekenen en werd door een personeelslid aangehouden. De verdachte, een 50-jarige man uit Veenendaal, werd even later aan de politie overgedragen.

Bij zijn verhoor in het politiebureau bekende hij de diefstal en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.