Gemeente Capelle a/d IJssel

Wet geluidhinder

Verzoek vaststelling hogere grenswaarden ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan Middelwatering 2000

Ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan Middelwatering 2000 is een akoestisch onderzoek uitgevoerd. Uit dit onderzoek is gebleken dat de voorkeurswaarde uit de Wet geluidhinder op de gevels van de te realiseren woningen op het Gosau-terrein zal worden overschreden als gevolg van het industrielawaai afkomstig van het industrieterrein IJsseldijk in Krimpen aan den IJssel.

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om Gedeputeerde Staten van Zuid Holland te verzoeken hogere grenswaarden dan de voorkeursgrenswaarden uit de Wet geluidhinder vast te stellen.

Ter inzage
In de hal van het gemeentehuis, Rivierweg 111, liggen het ontwerpverzoek aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en het akoestische rapport van 11 maart tot en met 7 april 2004 op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur ter inzage. Binnen de genoemde termijn kan iedereen schriftelijke opmerkingen maken. Deze opmerkingen moeten worden gericht aan:
Het college van burgemeester en wethouders
unit Handhaving en Vergunningen
Postbus 70
2900 AB Capelle aan den IJssel

Openbare zitting
Op 5 april 2004 om 16.00 uur wordt in het gemeentehuis, Rivierweg 111, een openbare zitting gehouden waarbij iedereen opmerkingen kan maken over het ontwerpverzoek (en bijlagen) tot vaststelling van hogere grenswaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de unit Handhaving en Vergunningen, Rivierweg 111,
telefoon 010-2848662.