Modint


NEDERLANDSE MODE IN RUSLAND
Organisatoren kijken tevreden terug op presentatie tijdens CPM te Moskou

Tijdens de meest toonaangevende beurs van Rusland, de Collection Première Moskou die van 24 tot en met 27 februari heeft plaatsgevonden, hebben vele bezoekers kennis kunnen maken met Nederland Modeland, onder de naam Made in Holland. Organisatoren MODINT, GGS-Trade en EVD kijken dan ook tevreden terug op deze beursdeelname, waarin een unieke mix van bedrijven zich heeft gepresenteerd.

In een standoppervlakte van maar liefst 250 m² hebben dertien Nederlandse bedrijven zich op een unieke en succesvolle wijze aan het internationale publiek voorgesteld, te weten: Hedex, Bueno Shirts, ACC-Leopard, Damo en Daite, Bandolera, Not The Same, Lacerna, Boodt Mannequins, Cornelli Shirts, Turnover, State of Art en Donders.

In de maanden voorafgaand aan de beurs, is de Nederlandse deelname volop onder de aandacht gebracht door onder andere het verspreiden van flyers, advertenties en een in het Russisch vertaalde sectorspecial ter promotie van de Nederlandse kledingindustrie. Dat deze inspanning de moeite waard is, bleek uit het feit dat het Nederlandse paviljoen niet alleen druk bezocht is, maar ook aan de vele positieve reacties van de bezoekers en deelnemers. Ook de Holland Lounge, waar geïnteresseerden dieper op de specialiteiten van de diverse Nederlandse bedrijven in konden gaan, en de kleurrijke modeshow zijn de bezoekers niet ontgaan.

Initiatiefnemers van deze promotie van het Nederlandse product, MODINT en GGS Trade, zijn tevreden met het behaalde resultaat, dat door medewerking van eerdergenoemde bedrijven en de financiële steun van de EVD zeker een succes genoemd mag worden.
9 maart 2004