ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, woensdag 10 maart 2004

T.a.v. de sportredactie

Tommie van der Leegte verlengt contract bij ADO Den Haag ADO Den Haag heeft met haar aanvoerder Tommie van der Leegte mondeling overeenstemming bereikt over contractverlenging. De middenvelder zal binnenkort een contract tekenen dat hem nog twee seizoenen aan de residentieclub bindt.

Algemeen directeur Robert Langenbach: "Ik ben zeer tevreden dat wij het contract met Tommie van der Leegte hebben kunnen verlengen. Tommie is dit seizoen één van de dragende krachten bij ADO Den Haag. Als aanvoerder vormt hij met zijn ervaring een stabiele factor binnen de ploeg. In ons plaatje voor de toekomst speelt hij dan ook een belangrijke rol."

Tommie van der Leegte: "Ik had aan het einde van vorig seizoen een aantal opties, maar heb toen vanwege het potentieel en de ambities voor ADO Den Haag gekozen. Al snel bleek dat ik de juiste keuze had gemaakt. ADO is een echte voetbalclub en de sfeer binnen de club is bijzonder goed. Het Zuiderparkstadion kent bovendien een geweldige, bijna Engelse ambiance; binnen de lijnen wordt er veel strijd geleverd en vanaf de tribunes word je 90 minuten lang ondersteund. De clubleiding heeft de afgelopen maanden de ambities benadrukt met het aantrekken van de vier versterkingen tijdens de winterstop en het vastleggen van Sjaak Polak voor de komende seizoenen. Ik ben er van overtuigd dat ADO - zeker met de komst van het nieuwe stadion - op termijn een positie in het linkerrijtje gaat innemen en daar wil ik graag een rol in spelen."

Van der Leegte (26) kwam in het verleden uit voor PSV, FC Twente en RKC Waalwijk. Hij speelde tot dusverre 201 competitiewedstrijden in het betaald voetbal, waarin hij tot 15 doelpunten kwam.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze persmededeling kunt u contact opnemen met:

Steven de Haseth
Marketing & communicatie manager
ADO Den Haag
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 508
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 536 77 502
E: s.dehaseth@adodenhaag.nl
I: