Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


10 maart 2004


Epe - Fietsster gewond bij ongeval


Een 55 jarige vrouw uit Epe is dinsdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Lohuizerweg/Albert Schweitzerlaan in Epe. De vrouw fietste op de Lohuizerweg in de richting Beekstraat en kreeg geen voorrang aan een 63 jarige automobilist die vanaf de A.Schweitzerlaan de kruising opreed. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar het Lucasziekenhuis vervoerd.


Vaassen - Panda ontvreemd


Vanaf de carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen is dinsdagmiddag een rode Fiat Panda-personenauto ontvreemd. De auto, met het kenteken DN-JB-09, werd rond 13.00 uur nog op de parkeerplaats gezien en was om 18.30 uur verdwenen. .


Nunspeet - geen planten in hennepkwekerij


De politie van Nunspeet heeft dinsdag een onderzoek ingesteld in een pand op het Industrieterrein Feithenhof in Nunspeet. Volgens politie-informatie zou in dat pand hennep gekweekt worden. Bij onderzoek bleek dat het pand wel als kwekerij in gebruik was geweest, maar planten werden niet meer aangetroffen. De politie doet nog een nader onderzoek naar de eigenaar en huurder(s).


Nunspeet - Jongen werpt blik uit Transferium


De politie heeft dinsdag een 13 jarige jongen uit Elspeet bekeurd voor het gooien van een frisdrankblikje vanuit het Transferium in Nunspeet.
Na een melding van klachten over jongelui die volle blikjes frisdrank vanuit het Transferium gooiden, trof de politie enkele jongelui waarvan de 13 jarige toegaf gegooid te hebben. Het zou allemaal per ongeluk gebeurd zijn, aldus zijn lezing.


Oldebroek - Fiets foetsie


Een 34 jarige vrouw uit Oldebroek is haar fiets kwijt. Ze deed maandagmiddag even een boodschap in een winkel aan de Zuiderzeestraatweg. Haar fiets bleef een klein kwartiertje onbeheerd achter en in de tussentijd was de fiets foetsie.
De politie van het team Oldebroek voert sinds begin deze maand actie tegen het niet op slot zetten van geparkeerde fietsen.


Elburg - Verwarde man vernielt beelden


De politie heeft dinsdagmorgen een 22 jarige man uit IJsselstein aangehouden nadat hij in verwarde toestand bij een bedrijf aan de Robbertsmatenstraat in Elburg een aantal tuinbeelden had vernield. De man werd door de medewerker van het bedrijf betrapt en aan de politie overgegeven. De politie maakt proces-verbaal op. Via de familie zal de schade geregeld worden.


Ermelo - betrapt bij winkeldiefstal

Bij een 34 jarige vrouw uit Ermelo nam dinsdagmiddag enkel goederen weg bij een supermarkt aan de Stationsstraat. De waarde betrof ruim E 18,- De vrouw kreeg een boete van E 125 euro opgelegd.


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --