--------------------------------------------------------------------------
   Manhattan Associates benoemt Pete Sinisgalli tot President en Chief    
                            Operating Officer                             
--------------------------------------------------------------------------


Utrecht, 10-03-2004

Manhattan Associates, Inc. (Nasdaq: MANH), wereldwijd marktleider in supply chain execution (SCE)-oplossingen, heeft Pete Sinisgalli benoemd tot president en COO. Deze benoeming gaat in op 12 April 2004, de dag waarop Richard Haddrill, nu president en CEO, zijn positie als President verlaat. De benoeming van Sinisgalli maakt deel uit van een opvolgingsplan waarin Sinisgalli vanaf 1 Juli 2004 de functie van president en CEO bekleedt. Richard Haddrill zal op deze datum vice-president van de raad van bestuur worden.

"Pete Sinisgalli is een voortreffelijk leider met aantoonbare ervaring, iemand die onze toekomstvisie deelt en zeer goed past in de cultuur en waarden die tot ons succes hebben bijgedragen," zegt Richard Haddrill, president en CEO van Manhattan Associates. "De organisatie heeft een zeer sterke positie en het is dus nu het juiste tijdstip om ons managementteam aan te vullen en het leiderschap over Manhattan Associates aan iemand over te dragen die wij als de juiste persoon achten om onze langetermijndoelstellingen aan te drijven."

Pete Sinisgalli is afkomstig van NewRoads, Inc., een logistieke dienstverlener. In zijn functie als CEO was hij verantwoordelijk voor het opbouwen van het marktleiderschap door belangrijke verbeteringen in innovatie, kwaliteit en efficiëntie door te voeren. Voorafgaand aan zijn werkzaamheden voor NewRoads, was Pete Sinisgalli president en COO van CheckFree Corportation, waar hij enorme omzet- en winstverhoging en succesvolle integraties van meerdere overgenomen bedrijven realiseerde.

"De prestaties van Manhattan Associates als ook het enthousiasme en de toewijding van het ervaren managementteam spreken voor zich," zegt Pete Sinisgalli. "De organisatie is dé leider in supply chain execution-oplossingen en zet voortdurend de nieuwste technologie in. Ik kijk er naar uit om samen met Dick Haddrill het succes, dat hij en zijn team hebben geboekt, voort te zetten."

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Manhattan Associates
Manhattan Associates, Inc. (Nasdaq: MANH) is wereldwijd marktleider in supply chain execution-oplossingen. Het bedrijf maakt 'operational excellence' mogelijk via de applicatie-suite van warehouse- en distributiemanagement, transportmanagement en handelspartnermanagement. Deze geïntegreerde oplossingen bieden de meest moderne technologieën, vernieuwende toepassingen en Manhattan Associates' kennis om de prestaties, rendabiliteit en concurrentiepositie van zijn klanten te verbeteren. De onderneming heeft meer dan 925 klanten verspreid over meer dan 1.400 vestigingen wereldwijd, waaronder enkele van de grootste fabrikanten, distributeurs en retailers ter wereld. Meer informatie op www.manh.com.
Jan Heijblom, Sales Manager Manhattan Associates Benelux, tel: +31 (0)30 214 3000
fax: +31 (0)30 214 3099, e-mail: jheijblom@manh.com Journalisten:
NewsEngine PR, Claudia Mairböck, tel: +31 20 567 2170, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:MANH0060-19FA02