Rabobank Nederland

Tot 1 april inschrijving voor Herman Wijffels Innovatieprijs 2004 Rabobank Nederland, 10/03/2004 14:26
---

Tot 1 april 2004 kunnen jonge ondernemers zich met een innovatief idee of plan bij hun eigen Rabobank inschrijven voor de Herman Wijffels Innovatieprijs 2004. De nominaties worden op 1 juli bekend gemaakt, de prijsuitreiking zal in het najaar plaatsvinden. De hoofdprijswinnaar wacht een eerste prijs van maximaal 50.000. De prijs is door Rabobank ingesteld om innovatief ondernemen in Nederland te bevorderen.

Met de Herman Wijffels Innovatieprijs ondersteunt de Rabobank jonge ondernemers tot 36 jaar, die innovatieve producten, diensten of processen ontwikkelen. Het gaat daarbij niet alleen om bedrijfseconomische ondernemingskwaliteiten. Ook worden er eisen gesteld aan vaardigheden in modern coöperatief denken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet alleen fulltime ondernemers, maar ook zij die in loondienst werken of nog studeren en daarnaast een eigen bedrijfje runnen of willen starten kunnen zich aanmelden.

Meer informatie Op de pagina van de Herman Wijffels Innovatieprijs vindt u alle informatie over deze prijs en over de aanmeldings- en selectieprocedure. Daarnaast kunt u hier het inschrijfformulier downloaden. Herman Wijffels Innovatieprijs 2004 »