Gemeente Capelle a/d IJssel

Sport voor 55+

Bewegen is belangrijk voor een gezond leven. Met name 55-plussers zijn echter nauwelijks sportief. Daarom is begin maart in Capelle aan den IJssel het sportstimuleringsproject Galm (Groninger Actief Leven Model) van start gegaan. Dit project richt zich in eerste instantie op bewoners tussen 55 en 65 jaar uit de wijk Oostgaarde-Zuid.

De komende jaren zal het Galm-project stapsgewijs ook in andere wijken van Capelle aan den IJssel gehouden worden. Dat betekent níet dat bewoners van andere wijken nu niet kunnen sporten. Hieronder staat een overzicht van sportaanbieders, die bekend zijn bij het Sportservicepunt Capelle aan den IJssel met een specifiek en/of geschikt aanbod voor senioren.

Overzicht van sportaanbieders

Staat u als sportaanbieder niet op deze lijst, maar biedt u wel een sport aan voor 55-plussers? Neemt u dan contact op met het Sportservicepunt. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met het Sportservicepunt, telefoon 010-2848481, e-mail: e-mail sportservicepunt@capelleaandenijssel.nl. Daarnaast staat op www.sportiefcapelle.nlinformatie over sporten in Capelle aan den IJssel.