Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Haarlem, 10 maart 2004

Weblog Happygirl.nl brengt vrolijkheid

M: "Waar woon je nu eigenlijk?"

R: "Ken je dat straatje rechts van het NOVA-college?"

M: "Ja, dat ken ik. Daar staan al die vreselijk lelijke huizen."

R: "Nou, in één van die lelijke huizen woon ik dus."

M: bloos, bloos, bloos

Elke dag een grappig, ontroerend of inspirerend stukje tekst over de belevenissen uit het leven van een dertigjarige happy girl. Dat biedt het onlangs gestarte weblog www.Happygirl.nl van Marianne Kimmel. In tegenstelling tot de meeste andere weblogs richt deze website zich alleen op positieve berichten, met als doel mensen een gelukkig en vrolijk gevoel te geven.

Bezoekers kunnen op ieder geplaatst stukje reageren en op die manier mee discussiëren over kleine en grote onderwerpen zoals emancipatie, huisdieren en taalfouten. Omdat iedereen ook weer op elkaars berichten kan reageren, ontstaat er een leuke en interessante interactie. In het gastenboek kunnen mensen meer algemene opmerkingen over Happygirl.nl kwijt.

Met een studieachtergrond in de Nederlandse Taal- en Letterkunde heeft Marianne praktijkervaring opgedaan als communicatieadviseur en tekstschrijver bij kleine en grote organisaties. In 1998 heeft zij het communicatiebureau voor interactieve media SiteScript Internetprojecten opgericht. In 2001 is dat overgenomen en onderdeel geworden van een reclame- en marketingbureau in Amersfoort. Met haar nieuwe bedrijf Sunflower Coaching ondersteunt Marianne organisaties en individuen die inzien dat hun succes op zakelijk of persoonlijk vlak in sterke mate afhankelijk is van heldere communicatie. Zowel hun interne als externe communicatie. ___________________________________