Politie Drenthe

woensdagmiddag 10-03-04

Assen 10-03-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Zakkenroller aangehouden
HOOGEVEEN - Bij een winkel aan de Hoofdstraat is woensdag net voor de middag een 23-jarige vrouw (woonplaats onbekende) aangehouden. Door getuigen werd gezien dat de vrouw een tas van een 62-jarige vrouw uit Hoogeveen openmaakte. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Spookrijder veroorzaakt ongeval
EMMEN De politie heeft woensdagmorgen geassisteerd nadat er een ongeval was gebeurd op de Rondweg. Een 31-jarige man uit Koekange reed over de Rondweg en constateerde ter hoogte van het tankstation dat hij een afslag had gemist. Zonder dat hij er erg in had reed de man daarop de Rondweg weer op in de richting van de Houtweg (de weg is hier gescheiden door een middenberm). Daarbij reed de man tegen het verkeer in. Op de kruising Rondweg /Houtweg stond een 32-jarige vrouw uit Emmen stil. Zij wilde links afslaan de Houtweg op en wachtte op tegemoetkomend verkeer. Bij het optrekken werd zij in de flank gereden door de man uit Koekange, die in de veronderstelling was voorrang te hebben. De auto van de vrouw sloeg over de kop en was zwaar beschadigd. Er is geen letsel bekend.

Geen voorrang, ongeval tot gevolg
HOOGEVEEN Woensdag tegen het middag uur heeft de politie assistentie verleend nadat er een ongeval was gebeurd. Een 29-jarige vrachtwagen bestuurder uit Dalfsen reed over de Marconistraat richting de Industrieweg. Een 53-jarige vrouw uit Balkbrug reed met haar auto over de Voltastraat. Volgens de vrachtwagenchauffeur verleende zij geen voorrang, met de aanrijding als resultaat. De vrouw is met onbekend letsel naar het Bethesdaziekenhuis gebracht.

Politie onderzoekt diefstal
KLAZIENAVEEN Van een afgesloten bedrijfsterrein aan de Industriestraat is een geavanceerde aanhanger speciaal bestemd voor trilplaten gestolen. Op de aanhanger stond één rode trilplaat. De aanhanger is gestolen in de nacht van dinsdag op woensdag.De geschatte schade bedraagt zon 3000,-. De politie stelt onderzoek in.

Dana Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe op woensdag 10 maart tot 16.30 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52 55 4218. info@politie-drenthe.nl