Politie Groningen

Vermiste man uit Almere mogelijk in Groningen (10/03/04)

Jeroen Goes (17.06.63)
Groningen/Veendam/Almere 10-03-2004 -

De 40-jarige Jeroen Fransiscus Groen uit Almere, die sedert zondag 29 februari wordt vermist verblijft mogelijk in (de provincie) Groningen. Het TV-programma Opsporing Verzocht besteedde maandagavond 8 maart jl. aandacht aan de vermissing van Goes. Daarop kwamen bij de politie in Almere vijf tips binnen.

Drie daarvan verwijzen naar Noord Nederland. Twee tips komen uit de provincie Groningen. De afzonderlijke melders zeggen Goes op zondag 7 maart te hebben gezien in Veendam (s ochtends) en in de stad Groningen (laat in de middag). Goes is depressief en mogelijk suïcidaal.

Het signalement van Goes luidt als volgt: blanke man, lengte ongeveer
1.75 m, stevig postuur, donkerblond/bruin haar; grijs/groene ogen. Hij is vermoedelijk gekleed in sportkleding en een groene fleece trui of vest. Waarschijnlijk is hij in het bezit van een geel met zwarte rugzak.

Jeroen Fransiscus Groen is vertrokken op een herenfiets van het merk Batavus, type Verona. De fiets is donkerblauw/groen en zwart van kleur. Het framenummer van de fiets is: 5781782. Mensen die Goes denken te hebben gezien of weten waar hij nu is worden verzocht contact op te nemen met de politie in Almere. Dan kan via het telefoonnummer: 0 36 5383838.