Novem

10-03-2004
Brochure Programma Milieu & Technologie 2004

Het programma Milieu & Technologie stimuleert de ontwikkeling en toepassing van milieugerichte innovaties in de industrie. Enerzijds door de technische ontwikkeling ervan te steunen, anderzijds door onderzoek naar marktintroductie van al dan niet uitontwikkelde duurzame processen en producten financieel mogelijk te maken.

Deze brochure gaat in op de drie subsidieonderdelen van het programma Milieu & Technologie (procesvernieuwing, doelgroepen IMT en marktintroductie) en de flankerende activiteiten die het programma onderneemt. Ook wordt kort ingegaan op de nieuwe richting die het programma na 1 juli 2004 waarschijnlijk zal inslaan. In de brochure staat hoe u subsidie kunt aanvragen.

Milieu & Technologie is een programma voor de industrie, branche-organisaties, kennis-en onderzoeksinstellingen en overheden die niet tot de Rijksoverheid behoren.

De brochure is gratis op te vragen via publicatiecentrum@novem.nl o.v.v. code 3MT-- 04.01 (tot 1 april 2004) en daarna via de helpdesk. U kunt hieronder ook de PDF downloaden.

Meer informatie: Novem Helpdesk bedrijven, 030-23 93 640 Milieutechnologie@novem.nl of via www.milieutechnologie.novem.nl