TIRION UITGEVERS

Daphne Deckers sluit megacontract met Tirion Uitgevers

Daphne Deckers sluit megacontract met Tirion Uitgevers

Op de vooravond van het boekenbal heeft Daphne Deckers, auteur van de bestsellers De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin en Opwaartse drukte, een megacontract gesloten met Tirion Uitgevers.

Op dinsdagavond 9 maart hebben Tirion Uitgevers en Daphne Deckers een contract ondertekend, waarin zij zich aan elkaar verbinden voor acht nieuwe boeken.

Het eerste nieuw te verschijnen boek zal het kinderboek Matroos in de doos worden. In het najaar van 2005 zal de opvolger van De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin verschijnen: Pedagoochelen. Verder zal zij onder andere een kinderboek gaan maken met Wibi Soerjadi: Anna en de piano.

Bovendien heeft Daphne Deckers op deze avond een gouden exemplaar in ontvangst mogen nemen van haar zesde boek Opwaarste drukte. Hiervan zijn inmiddels al 60.000 exemplaren over de toonbank gegaan!

Met de humor en zelfspot die zo kenmerkend voor haar zijn, beschrijft Deckers in dit boek een breed scala aan onderwerpen: van heupbroeken tot Wimbledon, van audities tot luizencontroles, van filmpremières tot hangborsten, van Idols tot rammelende eierstokken, het passeert allemaal de revue in deze grappige, openhartige bundel.

Tirion Uitgevers in Baarn is een succesvolle uitgeverij in de non-fictie markt. De uitgeverij is ontstaan uit een samenvoeging van diverse uitgeverijen: Tirion Uitgevers, Bosch & Keuning, Cantecleer en La Rivière Creatief. De uitgeverij richt zich met een aantal specifieke fondsen, te weten culinair, natuur, hobby, sport en actuele titels, op een uitgebreid publiek.