Politie Hollands Midden
Datum: 10 maart 2004



Alphen a/d Rijn - Politie houdt verdachte van mishandeling aan

De politie hield op dinsdag 9 maart rond 22.30 uur in een bedrijf aan De Schans een 36-jarige man uit Bodegraven aan. De man mishandelde in het bedrijf zijn 37-jarige baas uit Alphen aan den Rijn. Om nog onduidelijke reden bedreigde, schopte en sloeg hij zijn baas. De verdachte verkeerde onder invloed van alcohol. Hij is ingesloten in het politiebureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Nieuwerkerk aan den Ijssel Beroving geldcasette bij TV West
Politie Hollands Midden zal op donderdag 11 maart na de nieuwsuitzending van TV West een getuigenoproep doen van een beroving in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Op maandag 9 februari omstreeks 13.00 uur werd een medewerkster van een supermarkt bij de afstortkluis van de Rabobank aan het Reigerhof beroofd van een geldcasette. Een jongen greep de sealbag en rende weg. De jongen die een bromfietshelm droeg, rende een hal van een flat in. Aan de achterzijde van de flat sprong hij op een blauwe Tomos en reed weg over de Eendendaal. Op het Zwanendaal werd korte tijd later de bromfiets onbeheerd teruggevonden. De politie zal tijdens de uitzending nog enkele vragen stellen en vraagt getuigen contact op te nemen. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.

Gouda - Onder invloed en zonder rijbewijs rijden
De politie hield op dinsdag 9 maart rond 23.50 uur op de Groen van Prinsterersingel een 45-jarige automobilist uit Gouda aan. De man werd er van verdacht onder invloed van alcohol zijn auto te besturen. De uitslag van de ademanalyse was 645 ug/l. (limiet 220 ug/l.) Tevens bleek dat de bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --