Orange opent nieuwe shop in Roosendaal

Den Haag 10 maart 2004- Vandaag openen wij in het centrum van Roosendaal onze 42e Orange shop. De nieuwe Orange shop is gevestigd aan het Roselaarplein 18. We vieren de opening van de Orange shop op zaterdag 13 maart met een bijzonder feestelijke actie. Iedereen die ons op die dag in de nieuwe shop bezoekt, maakt kans op een van de drie vouchers die we die dag verloten. Deze voucher kun je weer inwisselen voor een retourticket naar onder andere Londen, Barcelona of Milaan.

De Orange shop in Roosendaal heeft, net als alle Orange shops in Nederland, een strak en vernieuwend interieur. Je vindt er gemakkelijk je weg door de overzichtelijke presentatie van de producten. Uiteraard staan onze mensen klaar om daarover alle vragen te beantwoorden. En om uitleg te geven over onze diensten en abonnementen. Zoals in elke Orange shop zetten wij gratis oude telefoonnummers over op de nieuwe simkaart. Brengen wij via een sms'je al jouw contacten gratis op de hoogte van je nieuwe nummer. En krijg je bij inlevering van je oude werkende mobiele telefoon ¤ 10 korting op je nieuwe telefoon. Orange zorgt ervoor dat je oude telefoon milieuvriendelijk wordt gerecycled. Onze medewerkers helpen je waar je bijstaat.

Wij zitten graag dicht bij onze klanten. Daarom zijn onze shops in steeds meer grotere steden van Nederland te vinden. Ze bevinden zich altijd op locaties in drukke winkelstraten die gemakkelijk te vinden zijn. Zoals nu dus ook in Roosendaal.

Ingezonden persbericht