Rijn&Venen, 09.30 uur

Utrecht 10-03-2004 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Schaap ernstig mishandeld

NIEUWER TER AA Tussen maandagavond 19.00 uur en dinsdagochtend 08.00 uur is in een boerderijcomplex aan de Ter Aaseweg een schaap zodanig mishandeld dat het dier aan de gevolgen is overleden. Ook werden zadels en hoofdstellen gestolen.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie hierover, dan wordt u verzocht om de politie van het district Rijn & Venen te bellen op 0900-8844.

Winkeldieven aangehouden

WILNIS Op dinsdag 9 maart heeft de politie twee jongens aangehouden vanwege diefstal uit een winkel aan de Herenweg. Een 17-jarige jongen uit Mijdrecht, was rond 17.00 uur aangehouden door de winkelier, vanwege de diefstal van twee flessen sterke drank. De jongen had op papier een plan voor de diefstal bij zich, waaruit bleek dat hij niet alleen handelde. De winkelier droeg hem over aan de politie, die een buurtonderzoek instelde. In de buurt werd een fiets aangetroffen van een van de mededaders. De jongen en de fiets werden meegenomen naar het politiebureau. Daar meldde de eigenaar van de fiets zich, een 15-jarige jongen, ook uit Mijdrecht. Op het bureau werd de tweede jongen aangehouden. Tegen beide verdachten is proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in naar de eventuele mededaders.

Fietscontroles Pauwenkamp

MAARSSEN Op dinsdag 9 maart heeft de politie tussen 13.15 en 13.45 uur fietscontroles gehouden op de Pauwenkamp. Vier bekeuringen zijn uitgedeeld voor fietsen op het trottoir en één voor brommer rijden zonder helm.

Blauwe lamp verboden

MAARSSEN Op dinsdagmiddag 9 maart heeft de politie tegen 14.30 uur een man aangehouden op de Fazantenkamp. De 44-jarige man uit Maarssen had blauwe lampen in de grill van zijn auto, wat verboden is. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Gordel leidt tot meer

NIEUWER TER AA Op dinsdagmiddag heeft de politie op de Portengense Zuwe een 39-jarige man uit IJsselstein aangehouden, vanwege het rijden zonder gordel. De man werd meegenomen naar het politiebureau. Hier bleek dat zijn rijbewijs niet geldig was en zijn verzekering ook niet in orde was. Hij werd voor alledrie de zaken bekeurd. Bovendien bleek dat hij nog bijna 3.000 euro boete open had staan. De man heeft de boete betaald en mocht het bureau weer verlaten.