Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 10-03-2004

Televisie
PORTRET VAN EEN PASSIE
Uitzending zondag 14 maart
Nederland 2 ­ 11.34 uur


SIMONE KLEINSMA'S PASSIE VOOR THEATERMAKEN

Al sinds haar eerste stappen als 19-jarige in het gebouw van de Kleinkunstacademie is de passie van Simone Kleinsma theatermaken. De goedlachse actrice, zangeres én danseres leerde de fijne comedykneepjes van onder anderen Gerard Cox, André van Duin en Jos Brink. Op zondag 14 maart is Kleinsma de hoofdpersoon in het TROS-programma PORTRET VAN EEN PASSIE.

In de loop der jaren is Simone Kleinsma uitgegroeid tot een echte comédienne en musicalster met een indrukwekkende staat van dienst. Op dit moment schittert ze in de hoofdrol van de hitmusical Mamma Mia. In PORTRET VAN EEN PASSIE is ze te zien als een vis in het water achter de schermen van deze productie waarbij ze samenwerkt met echtgenoot Guus Verstraete. In dit portret vertelt ze programmamaker Job Cieraad over haar grote liefde voor het theater en dat ze inmiddels ook toe is aan andere vormen waarbij het serieuze toneelspelen een grotere rol speelt.

Op zondag 21 maart is Oger de hoofdpersoon in PORTRET VAN EEN PASSIE, gevolgd door Henk van der Meyden die op 28 maart de laatste gast is van programmamaker Job Cieraad.



Ingezonden persbericht