Ingezonden persbericht

Gezondheid Preventie Intracellulaire Vitamine Analyse

Is gezond oud worden een kans of een keuze

GEERTRUIDENBERG, 20040310 -- Na 18 jaren onderzoek, heeft SpectraCell Laboratorium de FIA (trade mark) (Functional Intracellular Analysis) geintroduceerd. Met behulp van genoemde test is het SpectraCell Laboratorium in staat om de biochemische intracellulaire functie in uw eigen cellen te bepalen. Analyse van het functioneren van deze cellen onder SpectraCell's gepatenteerde condities onthult uw functionele voedingsstatus over een veel langere periode dan bij conventionele serum testen gebruikelijk is. Indien geconstateerde tekorten niet aangezuiverd worden kan dit tot aantasting leiden van uw gezondheid en bijdragen aan de ontwikkeling of progressie van chronische ziekten en aandoeningen.


Waarom is de voedingsstatus belangrijk?

De voedingsstatus is de basis van uw gezondheid. Elke microvoedingsstof vervult een onmisbare rol bij het optimaal functioneren van onze lichaamcellen. Wanneer onze lichaamcellen niet optimaal functioneren is de kans op het ontwikkelen van ziekten en aandoeningen aanzienlijk.

Voedingsadvies
Is een voedingsadvies uitgeven gebaseerd op 200 gram groente en 200 gram fruit per dag nog wel te verdedigen? Stel dat er erfelijke factoren in uw familie meespelen, worden dan de vitaminen en mineralen die essentieel zijn voor een goede gezondheid door de stofwisseling wel opgenomen? En wat is de invloed van roken, alcohol, stress, verhoogde sportprestaties, en onvoldoende bewegen op uw voedingopname? Dan hebben we het ook nog niet gehad over het milieu, antibiotica en pesticide resten die in onze voedingsketen zitten. Met andere woorden de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) is dat niet een norm die eigenlijk helemaal geen bestaansrecht meer heeft?

Voeding voor uw gedachten
Bevatten groenten die vroeger aan een seizoen gebonden waren en nu het hele jaar verkrijgbaar zijn nog net zoveel vitamine als vroeger? Zijn al die voorverpakte gemaksmaaltijden nu wel of niet gezond? Worden er niet teveel toevoegingen gebruikt die mogelijk van invloed zijn voor mijn persoonlijke gezondheid? Hoe kan het dat vastgesteld is dat bij bejaarden een tekort wordt vastgesteld aan vitamine D omdat ze veel te weinig buiten in de zon komen terwijl nu een groot gedeelte van de veestapel nooit meer van stal komt? Zijn economische motieven niet veelal de oorzaak van de verminderde kwaliteit van onze voeding? Onderzoek in het blad Medisch Dossier bracht vorig jaar aan het licht dat de kwaliteit van onze voeding schrikbarend is achteruitgegaan. Is het niet vreemd dat 50 procent in Nederland, volgens cijfers van het CBS, aan 'kwaaltjes' en chronische ziekten lijden?

Brandstof voor uw lichaam
Iedereen weet dat u nooit op uw bestemming komt wanneer u onvoldoende brandstof in uw auto heeft. Zijn de kwalen die mensen hebben niet terug te voeren op vitamine, mineralen opname gebrek persoonlijke behoefte en daarmee de directe oorzaak van energie gebrek, chronische ziekten of erger? Maar hoe weet u nu of u voldoende brandstof in uw lichaam stopt?

Meer info: www.anti-aging-analysis.com
Rapport JANA / Rapport medisch Dossier / Rapport kostenbesparing gezondheidzorg



Ingezonden persbericht