Gemeente Terneuzen

Antwoorden op raadsvragen 10

Persbericht - 10 maart 2004

Antwoorden op raadsvragen 10

Hieronder treft u de antwoorden aan van het College van Burgemeester en Wethouders op gestelde raadsvragen c.q. op verzoeken van raadsleden om inlichtingen.

* Antwoord gevaarlijke situatie te Biervliet op N61, afslag naar Hoofdplaat in PDF formaat

COLLEGE
Kenmerk 23460
Antwoord
Datum 17 december 2003
Aan De voorzitter van de raad
Vragensteller C.J. Freeke (LPF)

Onderwerp Gevaarlijke situatie te Biervliet op N61, afslag naar Hoofdplaat Verzocht is om de volgende vraag te beantwoorden:

Vraag/vragen Kan het college verklaren of zij bereid is de verkeerssituatie op de N61, ter hoogte van Biervliet, bij de afslag naar Hoofdplaat (T-kruising), alsnog te heroverwegen, omdat de slinger die gecreëerd is op de rijstrook Hoek richting IJzendijke met behulp van vluchtheuvels die voorzien zijn van betonnen randen, in combinatie met het annexeren van de uitvoegstroken tot ernstige verkeersongevallen aanleiding kunnen geven? Zo ja, graag uw verklaring.

Antwoord De ervaringen met de toegepaste maatregelen op de N61 nabij Biervliet worden door velen als positief ervaren. In goed overleg met de dorpsraad en Rijkswaterstaat is overgegaan tot het nemen van de door u aangehaalde maatregelen. Tot op heden zijn de ervaringen uiterst positief waardoor wij geen reden zien de verkeerssituatie te heroverwegen.

Toelichting
Ondertekening secretaris, burgemeester,
F.M.L. Lauret RA J.A.H. Lonink

Noot aan de redactie:

Nadere informatie:

Gemeente Terneuzen, afdeling Communicatie
Dirk Timmers
Telefoonnummer: 0115 - 455 523