AND

Siebel Alliance Programma kiest AND als Software en Content Partner

AND International Publishers NV is toegetreden tot het Siebel Alliance Programma als Software en Content Partner. Siebel Systems Inc. is een toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware waarmee bedrijven producten en diensten aan klanten kunnen aanbieden c.q. verkopen en service kunnen verlenen. De samenwerking zal zich focussen op de integratie van de WebService "AND GeoAccess" in de Siebel applicaties.

Siebel Systems levert organisaties een reeks van 'best practices' CRM-, PRM- en ERM-toepassingen die volledig zijn afgestemd op individuele branches en sectoren en die zich bovendien in de praktijk ten volle hebben bewezen. AND levert adresvalidatie, reiskostenvalidatie, routebeschrijvingen, kaarten, geocoding en proximity technologieën gebaseerd op de grootst leverbare database van digitale kaarten en adressen in de markt. AND's GeoAccess WebService geeft ontwikkelaars de mogelijkheid op locatie technologieën te integreren in Siebel eBusiness Applications.

AND is leverancier van wereldwijde wegen- en adresdata. Het gebruik van de locatie is essentieel in ieder product en dienst van AND. De aangeboden geo-technologieën en geo-intelligentie bieden klanten een beter begrip van de bedrijfsprocessen en verhogen de klanttevredenheid. Met de AND's GeoAccess WebService zijn alle functionaliteiten van AND beschikbaar voor een groot publiek. De data en technologieën worden reeds wereldwijd door een groot aantal bedrijven gebruikt.

"AND partnert met Siebel System om de Global 2000 bedrijven GeoAccess te bieden en geografische info te gebruiken in de bedrijfsprocessen. Het integreren van locatieinformatie in bedrijfsprocessen helpt bedrijven om interne bedrijfsprocessen te optimaliseren en klanttevredenheid te verhogen," aldus Roland van der Horst, Siebel Partner Manager van AND. "De combinatie van Siebel eBusiness Applications met GeoAccess Web Service helpt bedrijven om kosten te besparen."

Bezoek http://geoaccess.and.com/ voor een gratis testtoegang tot GeoAccess. Het testaccount geeft u een goed idee van de mogelijkheden die de WebServices van AND via het GeoAccess XML platform u biedt en die beschikbaar zijn voor Siebel-gebruikers.