AND

AND introduceert oplosssingen voor reiskostendeclaraties

AND introduceert GeoAccess Expense Web Service; een op XML gebaseerde tool om reisafstanden te berekenen tussen 2 locaties op de wereld. Ook komt AND met AND Declaratie; een handig systeem om kilometerdeclaraties bij te houden.

AND GeoAccess Expense: wereldwijde oplossing
De GeoAccess Expense Web Service berekent snel en accuraat de afstanden tussen meerdere locaties over de gehele wereld. De kortste, snelste en goedkoopste route kan worden berekend. Een geïntegreerde reiskostenmodule biedt de correcte adressen en een niet-manipuleerbare reiskosteninvoer. Vertrek- en aankomstlocaties kunnen worden ingevoerd op plaatsnaam of postcode. Met deze Web Service kunnen organisaties tot 20% aan kosten besparen voor reiskostenvergoedingen en administratieve handelingen.

De GeoAccess Expense Service, gecombineerd met de adresvalidatieservice van AND, kan eenvoudig worden geïntegreerd in Human Resource Portals, Financial Portals en CRM oplossingen.

AND Declaratie 2004: Nederlandse oplossing
AND Declaratie is een oplossing voor reiskostendeclaraties voor de Nederlandse consumentenmarkt. AND Declaratie is samengesteld met softwarecomponenten uit de Clavis Suite. Met het programma kan de kilometeradministratie of -registratie conform de belastingwetgeving worden bijgehouden. Aan de hand van de postcodes of de plaatsnaam van het vertrek- en eindpunt berekent AND Declaratie 2004 de exacte afstand, gebaseerd op het actuele wegennet.

Het product is volledig getoetst aan de belastingregels in 2004. Alle overzichten van gereden ritten en gemaakte afstanden worden conform de aanwijzingen van de Belastingdienst opgemaakt. Een nauwkeurig bijgehouden rittenadministratie is van groot belang om onterechte fiscale bijtelling te voorkomen.

Nederlandse regels omtrent reiskostenvergoeding veranderd Per 1 januari 2004 is de autovergoeding boven de 18 eurocent per kilometer belastbaar. Het gaat om de kilometers die werknemers met hun eigen auto afleggen voor hun werk. Tot 2004 was deze vergoeding 28 cent. De bonden willen een compensatie voor de werknemers van de werkgevers. Om de kosten voor deze compensatie te minimaliseren, is het van groot belang de reiskostenvergoeding zo laag mogelijk te houden. Met de oplossingen van AND is het mogelijk de juiste, niet manipuleerbare, reisafstand te bepalen.

Voor meer informatie over AND GeoAccess Expense:
http://www.and.com/products/geoaccess/geoaccessexpense.html

Voor meer informatie over AND Declaratie 2004:
http://www.and.com/products/cdromproducts/declaratie2004.html