AutoRai

11-3-2004

Lexus Nationaal Occasion Event op 20 en 21 maart

In het weekend van 20 en 21 maart aanstaande houdt de Nederlandse Lexus distributeur Louwman & Parqui te Raamsdonksveer een Lexus Nationaal Occasion Event. Van de sportieve IS200 tot de fluisterstille LS430.

Vrijwel alle occasions zijn voorzien van het unieke Lexus Premium Warranty label. Ook bij een gebruikte Lexus gaat het om de zekerheid van onbezorgde kilometers en een ongekend serviceniveau inclusief Red Carpet Treatment.

Jaar in jaar uit weet Lexus de hoogste posities te behalen bij onderzoek naar klantentevredenheid. Wie zoekt naar een gebruikte auto zonder problemen is bij Lexus aan het juiste adres. Bovendien staat Lexus bekend om zn stijlvolle autos met ongekend geluidscomfort en relatief scherpe onderhoudskosten. Juist wanneer een Lexus gebruikt wordt aangeschaft kan men profiteren van de Lexus-reputatie die als zeer betrouwbaar te boek staat, zoals ook de Duitse TüV-rapporten jaarlijks bevestigen.

Ook Red Carpet Treatment bij aanschaf gebruikte Lexus Rijden in een Lexus is een ervaring. Zowel als het gaat om comfortabel rijden als om de dienstverlening van de Lexus dealer. Ook bij de aanschaf van een gebruikte Lexus heeft men recht op het fameuze Red Carpet Treatment. Dit staat onder meer voor een unieke haal- en brengservice en recht op gratis vervangend vervoer bij regulier onderhoud.

Drie Jaar Lexus Premium Warranty
Lexus automobielen jonger dan vijf jaar en maximaal 125.000 kilometer worden aangeboden met Lexus Premium Warranty. Deze garantie geldt drie jaar of 300.000 kilometer en is gelijk aan de fabrieksgarantie.

Lexus Occasion Garantie
Daarnaast biedt Lexus tot een leeftijd van acht jaar en maximaal 150.000 kilometer de Lexus Occasion Garantie. Deze garantie geldt één jaar of tot een maximum van 40.000 gereden kilometer. De garantie is opgebouwd uit zes maanden BOVAG-garantiedekking gevolgd door zes maanden Lexus Occasion Garantie.

Routebeschrijving
Het pand van Louwman & Parqui B.V. staat aan de Steurweg 8 in Raamsdonksveer. Neem afrit 20 op de A27. Geopend op zaterdag 20 en zondag 21 maart van 10.00 uur t/m 17.00 uur.