MAXX SOFTWARE


P E R S B E R I C H T

Andelst, 10 maart 2004

De software waar u op heeft gewacht?

myfactory.BusinessWorld, het door Microsoft(tm) bekroonde softwarepakket, is eindelijk verkrijgbaar op de Nederlandse markt. myfactory.BusinessWorld is hèt middel voor het MKB om over dezelfde infrastructurele mogelijkheden te beschikken als de grote multinationals. Het is geschikt voor alle bedrijfs-processen en maakt het mogelijk uw zaak over haar grenzen heen te tillen.

Met deze software kunnen uw medewerkers, klanten, leveranciers en andere zakenpartners in hun eigen taal, op ieder tijdstip en vanaf iedere plek toegang krijgen tot uw database. Het enige dat een externe gebruiker hiervoor nodig heeft is een computer met internet.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt.
Omdat myfactory.BusinessWorld niet op elke werkplek geïnstalleerd hoeft te worden hoeft u ook niet te investeren in additionele software. Dit betekent een grote besparing. Bovendien betaalt u met myfactory.BusinessWorld alleen voor de modules die u nodig heeft. Hierbij bieden wij u het meest complete pakket van modules zoals ERP, CRM, CMS, MIS, PPS, HRM en eCommerce. De potentiële besparingen in vergelijking met conventionele client-server software zijn enorm!

Microsofts(tm) .NET Technologie
Met de komst van Microsofts(tm) .NET technologie is een nieuw tijdperk ingeluid van integrale communicatie via het World Wide Web. myfactory BusinessWorld maakt hier gebruik van en geeft de ondernemer, zijn zakenpartners en zijn klanten de mogelijkheid om vanaf overal ter wereld en op ieder moment in actie te komen.
Een investering in dit softwarepakket is toekomstvast. De .NET technologie wordt namelijk algemeen erkend als hèt platform voor softwareoplossingen van de toekomst.

Award voor innovatie
myfactory.BusinessWorld heeft de prijs voor innovatie gewonnen op de CeBIT, de grootste computerbeurs ter wereld. Deze prijs werd onderscheiden en uitgereikt door Microsoft, dat heeft laten weten nog tot 2007 de tijd nodig te hebben om een soortgelijk product als myfactory.BusinessWorld te ontwikkelen.

Maxx Software
Het Duitse bedrijf myfactory Software GmbH, gevestigd in Jülich, is de bedenker en ontwikkelaar van myfactory.BusinessWorld. Maxx Software BV is de exclusieve distributeur voor de Benelux en Italië. Gezamenlijk zijn deze twee partners dit jaar te zien op de CeBIT, van 18 tot en met 24 maart te Hannover. Bezoek onze stand in Hal 6 stand C04 of neem vrijblijvend contact met ons op: www.maxxsoftware.com, tel
0488-470430.

---


-----------------------------
Noot aan de redactie