Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 11-03-2004 - Capelle Actueel

Inspraakprocedure bestemmingsplan s-Gravenweg-West 2004 Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat in het kader van de procedure voor de totstandkoming van het bestemmingsplan s-Gravenweg-West 2004 een inspraakprocedure wordt gestart.

Herhalingsinenting 9-jarigen vaccinaties DTP en BMR 2004 In Capelle aan den IJssel zijn ongeveer 800 kinderen, geboren in 1995 opgeroepen voor de herhalingsinenting tegen difterie, tetanus, poliomyelitis (kinderverlamming), bof, mazelen, rode hond, DTP en BMR.

Uit de collegevergadering van 9 maart 2004 Op dinsdag 9 maart 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Sport voor 55+ Bewegen is belangrijk voor een gezond leven. Met name 55-plussers zijn echter nauwelijks sportief.

Verwilderde katten laten castreren of steriliseren Het voorjaar komt er weer aan. Het seizoen waarin veel kittens worden geboren. Dit gebeurt niet alleen bij uw huiskatten, maar juist ook bij hun verwilderde soortgenoten.

Ontevreden? Laat het ons weten! Bent u ontevreden over de wijze waarop u bent behandeld door de gemeente, dan kunt u een klacht indienen.

Korting met Rotterdampas Met de Rotterdampas kunt u bij zon 350 bedrijven in Rotterdam en omgeving en bij allerlei (culturele) instellingen een (fikse) korting krijgen.

Stimuleringsmaatregel vrijwilligerswerk 2005 Capelse organisaties kunnen ook voor het jaar 2005 in aanmerking komen voor vergoedingen voor de kosten van verzekeringen en/of de kosten van waarderingsactiviteiten voor vrijwilligers.

Veranderde werkwijze aanvraag Verklaring omtrent het gedrag Soms heeft u een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) nodig. Bijvoorbeeld als u solliciteert naar functies waarbij gewerkt wordt met vertrouwelijke gegevens of kwetsbare personen of voor het aanvragen van een verblijfsvergunning in een ander land.

Gemeenteraadsvergadering 15 maart 2004 Op maandag 15 maart 2004 vergadert de gemeenteraad van Capelle aan den IJssel in de raadzaal van het gemeentehuis.

Kennisgeving ontheffingen gevelreinigen / Algemene Plaatselijke Verordening Het betreft de gemeenten Spijkenisse, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Rozenburg, Bergschenhoek, Rotterdam en deelgemeenten.

Bekendmaking 4 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende kapvergunningen, sloopvergunningen en bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 11 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 18 februari 2004 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 18 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, aanvragen invalideparkeerplaats en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 25 februari 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 25 februari 2004 Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

Bekendmaking 3 maart 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

Wet geluidhinder Verzoek vaststelling hogere grenswaarden ten behoeve van het ontwerpbestemmingsplan Middelwatering 2000

Bekendmaking 10 maart 2004 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:
---

info@capelle-ijssel.nl