Tiscali

Tiscali steunt Nederlandse en Keniase atleten

Utrecht, 11 maart 2004 - Tiscali, het Europese internet communicatiebedrijf, sponsort de hoogtestages van langeafstandsatletes Wilma van Onna en Sandra ter Horst, die in februari naar Kenia vertrokken om zich daar voor te bereiden op de Marathon van Rotterdam. Om hoogtestages mogelijk te maken voor Nederlandse topatleten, heeft de technische staf van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie het Adoptieplan Kenia ontwikkeld. Tiscali 'adopteert' de twee atletes zodat hun verblijf in het trainingskamp van wereldklasse atlete Lornah Kiplagat kan worden bekostigd. Een deel van de sponsorbijdrage wordt besteed aan de schoolopleiding van een jonge Keniaanse atlete.

Van Onna en Ter Horst zijn twee van de zeven atleten die vorige maand naar Iten, Kenia vertrokken. Tot besluit van deze stage wordt er een halve marathon georganiseerd op 13 maart. De beste Keniaanse atleet wint een ticket naar Nederland en mag deelnemen aan de Fortis Marathon Rotterdam die op 4 april plaatsvindt.

Over Tiscali

Tiscali S.p.A., (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), the Internet Communication Company , biedt breedband- en inbelinternettoegang voor consumenten en zakelijke doeleinden, innovatieve communicatiediensten en content. Op 31 december 2003 had Tiscali 7,8 miljoen actieve gebruikers waarvan 840.000 breedbandabonnees, een gestage groei. In de eerste maanden van 2004 werd het aantal van 1 miljoen ADSL abonnees bereikt. De corporate website van Tiscali is www.tiscali.com