Ingezonden persbericht


Tiscali selecteert Cisco Systems voor Pan-Europees VoIP-netwerk

Tiscali netwerk Nederland in Q2 2004 geschikt voor VoIP

Amsterdam, 11 maart 2004 - Het netwerk van Tiscali International is sinds vandaag geschikt voor Voice over IP (VoIP) diensten op basis van Cisco PGW 2000 en Cisco AS5400 voice gateway platforms. De spraak toepassingen van Cisco zijn geschikt gemaakt voor het bestaande netwerk van Tiscali in Engeland, Frankrijk, Italië, Tjechië, Griekenland, Zwitserland, Spanje en de Verenigde Staten. Het netwerk van Tiscali in Nederland is naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar geschikt voor VoIP.

Meer informatie en prijzen vindt u in het volledige Engelstalige persbericht via:

Over Cisco Systems

Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ongeveer 34.000 werknemers en realiseerde in boekjaar 2003 een totale omzet van 18,9 miljard dollar. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Nieuws en informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl/.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

# # #

Perscontact:

Wouter Hulst
Cisco Systems
tel: 020-357 10 00
whulst@cisco.com
http://www.cisco.nl

Cisco Persdesk
Winkelman en Van Hessen
Telefoon: 070 416 16 59
ciscosystems@winkelmanenvanhessen.nl