Ingezonden persbericht


Magic Software Persbericht: voor onmiddellijke publicatie

Magic Software Benelux benoemt Company Solutions tot exclusieve distributeur in België

Houten, 11 maart 2004. Met onmiddellijke ingang is Company Solutions bvba benoemd als exclusieve distributeur voor Magic Software in België. Het distributeurschap omvat de belangrijkste software producten van Magic Software waaronder de applicatie ontwikkeling omgeving Magic eDeveloper en de applicatie integratie suite Magic iBOLT. Hiervoor werden alle marketing, sales, service en support taken voor België gedaan vanuit het Magic Benelux kantoor in Houten, Nederland.

"De keuze voor Company Solutions is met name gebaseerd op hun goede kennis van de applicatie ontwikkel en -integratie markt", zegt Dave Keijzer, Algemeen Directeur Magic Software Enterprises Benelux. "Company Solutions heeft al sinds 1995 Magic expertise in huis en is deze snel verder aan het uitbreiden. Mede daardoor zijn zij goed in staat om onze Belgische klanten op de korte en op de lange termijn effectief te ondersteunen."

"Magic Software is al vele jaren een toonaangevende leverancier van snelle ontwikkeltools", zegt Freddy Baert, Zaakvoerder van Company Solutions. ''Magic Software heeft een belangrijke installed base van directe en indirecte klanten opgebouwd in België. Met het nieuwe product iBOLT zijn wij nu ook in staat complexere applicatie vraagstukken zoals integratie en business proces management snel en kosten-effectief te adresseren."

Magic Software

Magic Software Enterprises (Nasdaq: MGIC) is een toonaangevende leverancier van technologie voor snelle applicatie ontwikkeling (RAD) en applicatie integratie (EAI). De belangrijkste producten van Magic Software zijn de ontwikkelomgeving eDeveloper en de integratie suite iBOLT.

Magic Software is een wereldwijde speler met vertegenwoordigingen in meer dan 50 landen. Magic Software heeft meer dan 700 werknemers, waaronder 170 man in Research en Development. De klantenbase van Magic bestaat uit duizenden ISV's, System Integrators en organisaties die zélf applicaties bouwen en integreren met onze technologie.

Company Solutions bvba

Company Solutions bvba is sinds 1983 actief op de software markt en verkoopt en ontwikkelt diverse producten zoals Software Management tools en Facilities Management Software. Company Solutions levert daarnaast applicaties voor de Voedingsnijverheid, voor Sport en Cultuurcomplexen, voor Accountants en voor Overheidsinstellingen. Company Solutions bestaat uit 16 werknemers.

Voor meer informatie over Magic Software kunt u contact opnemen met: Frans Wauters
Marketing Manager
Magic Software Enterprises
Pelmolen 17, 3994 XX Houten, Nederland
Tel. +31(0)-30-6566266, Fax +31(0)-30-6566277, Mob. +31(0)-6-51257923 fwauters@magicsoftware.com
www.magicsoftware.com

Voor meer informatie over Company Solutions bvba kunt u contact opnemen met:
Paul Sinsinian
Zaakvoerder
Company Solutions bvba
Luitenant Lippenslaan 58, 2140 Antwerpen, België
Tel. +32-(0)3-2709440, Fax +32-(0)3-2709449, Mob. +32-(0)475-787424 ps@company.be
www.magicsoftware.com